Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ač o EET opakovaně píšete, zdá se, že jste jeho princip stále nepochopil. Nedá se to srovnat s běžnými účtenkami, byť by byly vydávány povinně.

Rozdil je v nepopiratelnosti odeslaných dat a v kontrolovatelnosti jejich odesílání.

1 0
možnosti
Foto

Což o to, princip chápu, ale smysl mi schází ...

0 1
možnosti
PB

Docela rozumná úvaha.

0 1
možnosti
Foto

Při čtení nadpisu jsem si vzpomněl, jak Babiš "zvládnul" EET u Moravce na mobilu. To byla parádní řachanda. ;-D

1 0
možnosti
Foto

A jak to zvládl, prosím, prosím?

0 1
možnosti
Foto

Hele, hele.... nejsou voni náhodou nějakej ten chytrej??

Ačkoliv.... po přečtení diskuze zjišťuji jednoho, na kterého nikdo nemá. NIKDO!!!

Máte pravdu, zavádějí se zbytečné složitosti a buzerace, které navíc nepřinášejí ani zlomek slibovaných pozitiv.

1 0
možnosti
Foto

Já to slyšel, je to už řada let. Že, tehdy daleko méně známý, Andrej Babiš, počítač nepoužívá. To ale neznamená, že to neumí nebo není schopen se naučit.

S pádem "komunismu" jsem potřeboval do databáze zákazníků doplnit nějaké údaje pro zasílání nabídek, konkrétně PSČ, a tak jsem poprosil maminku.

Tehdy to byla již důchodkyně okolo 70 let a zvládla to po 20 minutovém zacvičení. Pro EET ale není práce s PC vůbec žádnou podmínkou.

1 3
možnosti

Jeho mluvčí řekla jasně, a dokonce to 3x zopakovala, že to neumí. A zjevně asi není schopen se to naučit. Tak nemluv nesmysly.

0 1
možnosti
ZH

EET je zákon, který má znesnadnit identifikaci trestného činu zneužití postavení v obchodním styku dle § 255a Trestního zákoníku. Předpokládám, že na takovém zneužívání má eminentní zájem sám Babiš.

Jak k takovému trestnému činu může dojít? Dodavatelé EET pokladen zálohují data odesílaná na servery finanční správy na svých serverech. Tato informace by měla většině lidí postačovat...

2 0
možnosti
Foto

Vysvětlete prosím, jak takové zneužiťí probíhá. Konkrétně, prosím.

1 1
možnosti
PK

Nevím proč by měl AB zvládnout EET. To je jako bych požadoval aby hodnotitel pěveckého umění musel umět zpívat jako Pavarotti. I tady platí tuším Fordovo - byl jsem úspěšný protože jsem se uměl a nebál obklopit schopnějšími lidmi než jsem já.V případě AB nejsem o tom přesvědčen ...

Jinak - jsem pro kontrolní hlášení, EET zrušit.

1 0
možnosti
VV

No panove Kalousek a Sobotka rozhlasuji o Andreji Babisovi i jine lzi. Ale kdo ma v poradku myslivnu, dokaze si to prebrat.

1 8
možnosti
Foto

V tom s Vámi, pane Vokoune, 100% souhlasím.

1 1
možnosti
Foto

To s tím, že velký Andrej neumí psát na počítači jasem také zaznamenal. Neříkal on, nebo někdo z jeho okolí, že na námitku, že ne každý zvládne technicky EET, by ten dotyčný tedy neměl podnikat? Neměl by tedy Andrej přestat podnikat? I když on vlastně nepodniká, on dotuje.

8 0
možnosti
ZH

On se nechá dotovat...

3 0
možnosti
MS

R^Kdyby hospodští, kteří jsou v očích Babišova volského stáda považováni za zloděje, vyváděli zisky například kupováním dluhopisů,žádný důvod k podobným hurá EET akcím by nenastal,protože by hospodští pouze využívali legálních cest a platných zákonů.

9 0
možnosti
Foto

Hospodští nejsou zloději. Pouze doposud měli skvělý způsob, jak krátit daně. EET ty to možnosti zkrátila, nikoli znemožnila.

A dluhopisy by ve své době zcela legální a nakoupilo je několik tisíc subjektů. Proč tedy ony nejsou vláčeny kanály?

1 2
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4325x
Absolvent VŠE v Praze. Ekonom. Dlouholetý ředitel pobočky Komerční banky v Náchodě a následně Okresní správy soc. zabezpečení v Náchodě. Nyní ekonom ve zdravotnictví. Místostarosta městyse Nový Hrádek.

Seznam rubrik