Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Politici se nepoučí, protože politictvo (jako skupina, profese) je nepoužitelné. Žije si ve své věži z velmi odolného materiálu a na občany nehledí. Možná, že pod tíhou této kaše, kterou navařili občanům a sami se jí dnes zahlcují, udělají něco s lichvou, ale i to by mne překvapilo, protože si určitě myslí, že mají Altnera vyřešeného.

Že to Zeman podepsal není nic překvapivého, takový je styl jeho práce, neboť on se nezabývá detaily, které musí vyřešit ti dole, on to jen bohorovně podepíše.

A ještě k úvaze udržitelné sankce: nezapomeňte, že v roce ́97 byly úroky nad 20% p.a. a i z toho pohledu je DOHODNUTÁ sankce těžko napaditelná.

Ano, máte pravdu, je to charakteristická ukázka hospodaření socanů..... tedy: pokud se nejednalo v té době o domluvený tunel na finance ČSSD a následně se spiklenecká skupinka nerozpadla. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4325x
Absolvent VŠE v Praze. Ekonom. Dlouholetý ředitel pobočky Komerční banky v Náchodě a následně Okresní správy soc. zabezpečení v Náchodě. Nyní ekonom ve zdravotnictví. Místostarosta městyse Nový Hrádek.

Seznam rubrik