Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Prosim za prominuti. Clanek je adresovan spatne. Je napsan pro pana Sobotku. Pavla Sobotku.

0 0
možnosti
JL

Pane Svobodo, neplacte. V CR neni jediny zakon v poradku. A vy se zlobite na tak podradny "o statni sluzbe" zakon.

Zde vsak jsem chtel vam i ctenarum pripomenou. Vsichni si vzpomente jak se zakon tvoril, jak dlouho, ktery ministr byl odpovedny za obsah, kolik poslancu a z jake strany jej odhlasovalo a atd. Vite dobre, ze jako volici i nevolici, jste zodpovedni za vase zastupce. Jak dobre jste si zvolili, takove zakony mate. Pod takovymi zakony MUSITE zit. Jestli chcete lepsi vysledky, musite ty "pitomce" nevolit. Mozna udelat i jine opatreni. Je to jen na vas.

0 0
možnosti
TH

Před a po úřednické zkoušce se hlavně liší "pracovní pozicí" , dříve referenti jsou po zkoušce ministerští radové. Sice vykonávají fakticky stejnou práci, ale na zcela jiné pozici. Nicméně po přechodném období nebude nikdo, kdo by zkouškou neprošel, takže to je docela bezpředmětné...

Jinak mě spíš překvapilo, že pokud člověk nastoupí do služebního poměru (byť zkráceného atp) , tak NEMÁ nárok na slevu na dani, pokud je zároveň i student.

0 0
možnosti

Náš stát má snad nejvíc státních úředníků (v přepočtu na obyvatele) - takže čím více z nich propustí, tím lépe pro nás, kteří je ze svých daní musíme živit

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4325x
Absolvent VŠE v Praze. Ekonom. Dlouholetý ředitel pobočky Komerční banky v Náchodě a následně Okresní správy soc. zabezpečení v Náchodě. Nyní ekonom ve zdravotnictví. Místostarosta městyse Nový Hrádek.

Seznam rubrik